Nyheter

Integration mellan Unifaun och Ongoing Warehouse

januari 15, 2020 Nyheter

Använder du Ongoing Warehouse utan en integration till Unifaun Online? Eller använder du Unifaun och har behov av ett lagersystem? Du kan spara mycket tid och minska manuella fel med en integration.

Just nu erbjuder vi tillsammans med vår partner Ongoing Warehouse ett specialpris för dig som vill förenkla din frakthantering! Till och med den 29 februari får du startavgift för integrationen och de två första månaderna utan kostnad av Unifaun (värde 2900 kr), samt de två första månadsavgifterna oavsett användarantal av Ongoing utan kostnad.

Med en integration kan bokning/order och utskrift av fraktdokument göras direkt via administrationspanelen i Ongoing. Den stora fördelen med att använda integrationen är att ni effektiviserar flödena i bokningsprocessen och skapar en bättre kontroll och överblick för leveranserna. ​Integrationen sker via standard webservice vilket öppnar upp för en enkel och snabb implementation.

Läs mer och beställ integrationen här!

OBS!

Den12 februari håller vi tillsammans med Ongoing ett webinarie om fördelarna med en integration och hur du kommer igång! Anmäl dig här! 

Integration mellan Unifaun och Ongoing Warehouse