Nyheter

DB Schenker erbjuder nu kunderna att betala med Swish i sin bokningsportal Skicka Enkelt!

januari 21, 2020 Nyheter

En viktig pusselbit i DB Schenkers strategi att förenkla och förbättra kundernas bokning och betalning är nu på plats. Med hjälp av Unifaun har funktionen implementerats inom den projektplan och tidsram som DB Schenker fastställt. Kunderna har nu en enklare, snabbare och säker metod för att slutföra sitt köp. Succén är redan ett faktum, funktionen lanserades den 12 december och redan nu sker hälften av alla transaktioner via Swish.

–Superroligt med den lyckade leveransen och att kunderna började använda Swish bara några sekunder efter lanseringen. Jag känner mig alltid trygg när vi ska utveckla för jag vet att Unifaun analyserar och säkerställer på ”mutternivå”, att allt ska bli rätt och med största fokus på att våra kunder ska bli nöjda, berättar Eva Lindblom, web sales responsible på DB Schenker.

DB Schenkers portal Skicka Enkelt är framtagen tillsammans med Unifaun AB. Syftet är att underlätta för privatpersoner och företag att enkelt boka och köpa frakt.

DB Schenker erbjuder nu kunderna att betala med Swish i sin bokningsportal Skicka Enkelt!