Nyheter

Den 5 mars öppnas portarna till årets D-Congress i Göteborg och Unifaun kommer vara på plats!

januari 29, 2020 Nyheter

D-Congress är Sveriges största e-handelsevent där hela ekosystemet inom den digitala handeln i Sverige är samlade. Det är en dag för att byta erfarenheter, knyta nya affärskontakter och samtidigt lyssna på inspirerande talare.

Förutom egen monter på yta: H03:08 kommer vi även i år självklart att inta scenen. Mats Fischerström & Axel Lindgren kommer att under den något kryptiska titeln  ”2022: Returns of the Jedi” visa på hur e-handelsbranschen inom bara några år kan knyta ihop köp, betalning, leverans och retur till något som är ljusår från där vi är idag.

 

Missa inte detta, säkra din biljett HÄR redan nu!

Den 5 mars öppnas portarna till årets D-Congress i Göteborg och Unifaun kommer vara på plats!