Nyheter

Unifaun gratulerar Skincity till vinsten av årets D-Award!

mars 6, 2020 Nyheter

Igår, torsdag den 5:e mars, genomfördes D-Congress 2020. Det är Sveriges i särklass största e-handelsevent. Unifaun var som vanligt på plats och vi hade Mats & Axel på scen för att dela med sig av våra spaningar kring framtidens leveranser och vad ett riktigt kundfokus kan innebära.

D-Awards 2020
Som en del av D-Congress delas priset D-Awards ut. Priset tilldelas ett företag som driver den digtala utvecklingen framåt. Som vågar sticka ut hakan med nydanande idéer som gör att du vill komma tillbaka och handlar mer.

Inför D-Congress hade den namnkunniga juryn som består av styrelsen i Svensk Digital Handel, vaskat fram tre finalister; Skincity, Sneakersnstuff och Pierce. Under dagen fick sedan samtliga deltagare, över 2000 personer, digitalt rösta på det företag de ansåg bäst förtjänade utmärkelsen.
Och vinnaren är….Skincity!

”Vi är så glada och stolta över att Skincity tar hem det här ärofyllda priset. Det visar att de ligger i framkant och har lyckats med bedriften att skapa en unik upplevelse kring köpet. De har också arbetet hårt med att ge kunderna en riktigt bra upplevelse, hela vägen från intresse till dess att den beställda varan är levererad”, säger Jens Hållstrand Möller, Head of Reginal Sales Sweden på Unifaun.

Juryns motivering till varför Skincity tar hem 2020 års D-Award är:
”Skincity har bokstavligen talat tagit den diplomerade hudterapeuten online, skapat en kundupplevelse utöver det vanliga och har varit lönsamma sedan starten 2011. Det är få som beställer från skincity.se som inte nämner hur genomtänkt signaturpaketeringen är, något man nu kompletterat med en ”basic-wrapping”. Med ett purpose om att de förändrar liv driver de innovation inom digital hudvård.”

En stolt Patrik Bråkenhielm, CFO på Skincity, tog emot priset under D-Congress galamiddag.

Unifaun gratulerar Skincity till vinsten av årets D-Award!