Nyheter

Nytt webinar: Om fördelarna med Unifauns Profilhantering

maj 4, 2020 Nyheter

Den 6 samt 7 maj håller Unifaun ett kostnadsfritt webinar om fördelarna med Unifauns funktion Profilhantering. Det är en oerhört uppskattad funktion som innebär att du som företag kan ha många olika användare och på individnivå bestämma vilka rättigheter respektive användare ska ha. Flera av de kunder som använder funktionen har butiksnätverk där respektive butik är en användare och endast har tillgång till den egna butikens sändningar, samtidigt som administratören har full översikt över alla butikers flöden.

Under webinariet kommer Unifaun att berätta mer om:

  • Hur Profilhantering fungerar i praktiken
  • Olika användningsområden för Profilhantering
  • Vad krävs för att komma igång?

Webinariet startar kl 14:00 och beräknas hålla på i max 45 minuter.

Läs mer och registrera dig här!

Nytt webinar: Om fördelarna med Unifauns Profilhantering