Nyheter

Nu går det att boka tjänsten Budbee Box i Unifaun Online

augusti 17, 2020 Nyheter

Tech-företaget Budbee som levererar last-mile logistikservice för e-handeln har lanserat en ny tjänst som heter Budbee Box. Den fungerar enkelt genom att kunder väljer vilket skåp som de vill ha sitt paket levererat till och Budbee ser sen till att leverera paketet dit inom 24 timmar. Kunden får instruktioner om hur deras box öppnas via mobilen.

Nytt är att tjänsten nu går att boka i Unifauns delivery management system, Unifaun Online. Den går även att lägga till som leveransval i Unifauns checkout-lösning, Unifaun DeliveryCheckout och varje paketförsändelse går dessutom att spåra i Unifauns mobila app, Mina Paket.
Använder du Budbee som transportör i Unifaun Online idag så kan du nu också använda nya tjänsten Budbee Box utan extra kostnad.

KONTAKT:
Erik Budell,  KAM på Unifaun
erik.budell@unifaun.com

Simon Strindberg, Marketing på Budbee
simon.strindberg@budbee.com

Nu går det att boka tjänsten Budbee Box i Unifaun Online