Nyheter

Bread & Boxers har förbättrat kundernas köpupplevelse med hjälp av Unifaun DeliveryCheckout!

oktober 13, 2020 Nyheter, Pressreleaser

Bread & Boxers, e-handlaren som säljer underkläder i klassisk svensk stilren design har nu kommit igång och använder Unifauns checkout lösning för leveransval, Unifaun DeliveryCheckout. Det innebär att kunderna direkt i kassan kan välja mellan en rad olika frakt och leveransalternativ beroende på vart de bor. Det har inte bara höjt upplevelsen utan även konverteringsgraden.

Bread & Boxers är kund till Storex som är ett 3PL-företag vilket innebär att Storex har hand om deras lager och ser till att skicka ut alla ordrar i tid samt tar emot och hanterar deras returer. E-handelsplattformen som Bread & Boxers använder är Jetshop Commerce. Som ett led i att höja kundernas köpupplevelse så ville de erbjuda mer valmöjlighet när det gäller leveranserna. De behövde ett system som inte var för krångligt och som gick att passa ihop med både e-handelsplattformen Jetshop Commerce och 3PL-lagret Storex. Valet föll på Unifauns lösning Unifaun DeliveryCheckout som nu är integrerat i kassan. Det är enkelt uppsatt genom att Storex får in fraktinformationen genom DeliveryCheckout, de skriver sen enkelt ut fraktetiketterna via Delivery Management-system Unifaun Online, sätter på paketen och skickar iväg dem.

Bread & Boxers har på så sätt endast köpt leveransväljaren och kan då enkelt själva administrera och bestämma hur den skall se ut och vilka leveransval som skall finnas. Storex använder i sin tur Delivery Management-systemet Unifaun Online och har gett Bread & Boxers en profilinloggning.

-Vi på Unifaun är väldigt glada att Bread & Boxers nu valt att implementera vår lösning Unifaun DeliveryCheckout i sin kassa. Fantastiskt att vår lösning är en så pass stark egen produkt att även om man använder sig av 3PL, så kan man fortfarande implementera och använda den, berättar Erik Meyer, kundansvarig på Unifaun.

-Våra ledord på Bread & Boxers är enkelhet, komfort och funktionalitet. Det vill vi ju även förmedla till kunderna via vår webbutik. Med hjälp av Unifauns lösning DeliveryCheckout har vi nu fått en ännu mer enkel och snygg kassa, där kunderna nu själva kan välja hur de skall ta emot sina produkter. Vi ser även att det har ökat konverteringsgraden, berättar Fredrik Olsson, Head of E-commerce på Bread & Boxers.

Sedan 2011 har Bread & Boxers sålt sina produkter online och i utvalda butiker i hela Europa, Asien och USA.

För mer information kontakta:

Unifaun:

Erik Meyer

Regional Sales Manager

erik.meyer@unifaun.com

0732-017828

Bread & Boxers:

Fredrik Olsson

Head of E-commerce

fredrik@breadandboxers.com

0735-312938

Bread & Boxers har förbättrat kundernas köpupplevelse med hjälp av Unifaun DeliveryCheckout!