Nyheter

5.11 Tactical tar köpupplevelsen till nästa nivå genom valet av Unifaun DeliveryCheckout

oktober 19, 2020 Nyheter, Pressreleaser

5.11 Tactical är ett av de starkaste varumärkena globalt för taktiska kläder och kringutrustning. Kärnkunderna återfinns inom polis, militär och säkerhetsbranschen, men verksamheten växer även kraftigt inom andra målgrupper som uppskattar bra funktion och hög kvalitet för en aktiv livsstil.

Företaget har ett renommé om att vara innovativa designers vid skapandet av kläder och kringutrustning för livets mest krävande situationer och man lever därmed upp till sitt motto, “Always Be Ready”.

Som en del i tillväxten ökar kraven på att kunna leverera varor snabbt och med precision. Dessutom har kunderna höga krav på leveransupplevelsen. 5.11 Tactical har därför valt att satsa på Unifaun DeliveryCheckout för att på ett smidigt sätt kunna erbjuda kunderna de leveransalternativ de önskar, direkt i kassan.

”Våra kunder ställer höga krav på våra produkter, som ibland är livsnödvändiga. Det känns därför självklart att vi ska kunna hålla en mycket hög servicenivå till dem. Att implementera Unifaun DeliveryCheckout som en del i vår kassa är ett utmärkt sätt för oss att ge kunderna valfrihet”, säger Hans Holmgren, Operations Manager EMEA på 5.11 Tactical.

5.11 Tactical använder Unifaun Online för hantering av leveranserna. Företaget har även ett aktivt samarbete med DSV Solutions som hanterar lager samt pack&plock. Unifaun DeliveryCheckout används idag i den svenska kassan och planen är att börja använda den för alla europeiska kassor under 2021.

”Vi är väldigt stolta över att kunna stödja 5.11 Tactical i deras höga ambition att leverera deras taktiska kläder och kringutrustning med en hög och stabil leveransupplevelse. Hela deras logistikuppsättning är precis som de själva är, ”Lean and mean”, säger Rikard Jonsson, ansvarig för affären hos Unifaun.

Läs mer om 5.11 Tactical här!

KONTAKT:
Unifaun:

Rikard Jonsson, Ansvarig säljare, Unifaun
+46 72 7108074

5.11 Tactical:

Hans Holmgren, Operations Manager EMEA, 511.Tactical
+46 40 467388

5.11 Tactical tar köpupplevelsen till nästa nivå genom valet av Unifaun DeliveryCheckout