Nyheter

Unifaun tillsammans med utvalda ”last-mile-transportörer” ger e-handlare specialerbjudande på att testa fler leveransalternativ!

januari 11, 2021 Nyheter

Idag räcker det inte att som ehandlare endast erbjuda ett leveransval i kassan. Kunderna har blivit mer kräsna och vill kunna välja vilken typ av leverans som passar dem för tillfället. Kanske vill de att leveransen ska ske hem till dörren, eller till ett ombud eller kanske till ett skåp på en plats som kunden naturligt passerar. Det som är fastlagt är att flera relevanta leveransval i kassan ökar sannolikheten för att köpet genomförs. Utmaningen blir då hur du på ett enkelt sätt kan erbjuda kunderna de val de önskar.

För att enklare ge e-handlare möjligheten att erbjuda fler leveransval i kassan har Unifaun tillsammans med utvalda ”last-mile-transportörer” ett erbjudande. Beställ Unifaun DeliveryCheckout tillsammans med någon av transportörerna till specialpriser.

”Vi är väldigt nöjda över att fler och fler e-handlare väljer att börja använda Unifaun DeliveryCheckout för att enkelt kunna ge slutkunden fler relevanta leveransalternativ och därmed en förbättrad leveransupplevelse. Att nu kunna ge ett specialerbjudande på både checkouten och användandet av flera av våra ”last-mile-transportörer” känns som ett oerhört starkt erbjudande”, säger Jens Hållstrand Möller, Director of Regional Sales Nordics hos Unifaun.

Just nu – Specialerbjudande på Unifaun DeliveryCheckout och Last-Mile-transportörer

Erbjudandet gäller för nya kunder till Unifaun DeliveryCheckout i kombination med någon av de medverkande ”last-mile-transportörerna”. Unifaun DeliveryCheckout hanterar komlexiteten och gör att e-handlaren enkelt kan konfigurera upp vilka leveransval som ska visas för kunden i kassan. Erbjudandet gäller från och med nu och under hela kvartal 1 2021.

Läs mer om erbjudandet!